Ahmet Türker GÜLLÜLÜ - Müdür

Erzurum’un Merkez Palandöken ilçesinde doğdu.

İlk, orta ve lise öğrenimini Erzurum’da tamamladı. 1994 yılında Bilkent Üniversitesi İnsani Bilimler Fakültesi Arkeoloji ve Sanat Tarihi Bölümü’nden ayrılarak 1999 yılında Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. Çankaya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi Ana Bilim Dalı’nda yüksek lisans yaptı.  2001 yılına kadar kendi aile şirketinde ticaret ile iştigal etti. 2001 yılından sonra Erzurum ve Ankara’nın çeşitli okullarında İngilizce Öğretmeni olarak görev yaptı. 2012 yılından sonra Ankara’nın farklı okullarında Eğitim Yöneticiliği görevinde bulundu. 2018 yılından itibaren de Çankaya Hasan Celal Güzel Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Eğitim Yöneticisi olarak görev yapmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.

-          Fransız Aydınlanmasında Oryantalizm İzleri ve Türk İmgesi 2023 Dergisi, Yıl 2011, Sayı 160

-          Kutadgu Bilig’de Adalet ve Danışmanın Önemi 2023 Dergisi, 2011, Sayı 141

-          Kolektif Şiddet ve Türkiye 2023 Dergisi, 2011, Sayı 134;

Konulu makaleleri bulunmaktadır.