T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / ÇANKAYA - Hasan Celal Güzel Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF LGS-YKS 2022-2023

Ara

Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan 2024 LGS YKS MSÜ sınav takvimleri ile ilgili bilgilendirme afişleri öğretmen ve öğrencilerimizin görebilecekleri şekilde bilgilerine sunulmuştur.

Ekm

 Psikolojik danışmanımız Tuğrul ANDAÇ tarafından 12.sınıf velilerimize TYT- AYT sınavları öncesi ve sınav günü yapacakları hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Katılımları için velilerimize, bilgilendirme için psikolojik danışmanımıza teşekkür ederiz.

Ekm

19 Mayıs 2023 cuma günü velilerimizle buluşarak öğrencilerimizin akademik gelişimleri, 8. ve 12. sınıfların girecekleri LGS- YKS sınavları hakkında paylaşımlarda bulunduk. Katılımlarından dolayı velilerimize, desteklerinden dolayı öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Psikolojik danışmanımız Tuğrul ANDAÇ tarafından 8. ve 12. sınıf öğrencilerimizin sınav kaygılarını gidermek, sınava daha hazırlanmalarına yardımcı olabilmek için öğretmenlerimize Mentörlük ve Öğrenci Koçluğu eğitimi verildi. Verimli geçen eğitim için öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Psikolojik danışmanımız Tuğrul ANDAÇ tarafından 12.sınıf öğrencilerimize girecekleri TYT- AYT sınavlarından önce sınav kaygısı ve nasıl çözebilecekleri hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Tüm öğrencilerimizin sınavlarını sorunsuz tamamlamalarını temenni eder, başarılar dileriz.

Ekm

Öğrencilerimize YKS, LGS sınav sistemi ile verimli ders çalışma, akademik başarı hakkında psikolojik danışmanımız Tuğrul ANDAÇ tarafından bilgilendirme yapılmıştır.

Ekm

Prof. Dr. SELÇUK ŞİRİN' in 'YETİŞİN GENÇLER' adlı kitabını öğretmenlerimiz ve psikolojik danışmanımız Tuğrul ANDAÇ, çocuk ve genç psikolojisi, ergenlik dönemi ve sorunları, ergenlerle etkili iletişim konusunda fikir alış verişinde bulundular. Sınav öncesinde öğrencilerimize faydalı olabilmek için yapılan çalışma için öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

"Mesleki Tanıtım" semineri kapsamında hukuk mesleği hakkında bilgilendirme yapıldı. Öğrencilerimizi yaptığı sunumla aydınlattığı için avukat Havva ALTIN ÖZER'e çok teşekkür ederiz.

Ekm

2022 YKS/ de başarılı olmuş öğrencilerimiz okula davet edilerek sınava hazırlanan öğrencilerle buluşturulup tecrübe paylaşımı sağlandı. Sınava nasıl hazırlanılması gerektiği, neler yaşadıkları, sınav ortamında neler hissettikleri hakkında tecrübelerini paylaşan mezun öğrencilerimiz ile sınava hazırlanan öğrencilerimizin arasında geçen verimli diyalog için öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

"Ergenleri Anlama Kılavuzu" kitabını okuyan öğrencilerimiz Psikolojik danışmanımız Tuğrul ANDAÇ ile çocuk ve genç psikolojisi, ergenlik dönemi ve sorunları, ergenlerle etkili iletişim konusunda fikir alış verişinde bulundular. Sınav senesi yaşadıkları kaygı ve sorularına cevap buldukları bu çalışma için öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda LGS ve TYT sınavlarına hazırlık çalışmaları kapsamında deneme sınavını başarıyla tamamladık. Emek veren ve sınavın yapılmasında destek veren bütün öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Ekm

18 Aralık 2022 pazar günü velilerimizle buluşarak öğrencilerimizin sınav yılı olması ile ilgili paylaşımlarda bulunduk. Katılımlarından dolayı velilerimize, desteklerinden dolayı öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda LGS ve TYT sınavlarına hazırlık çalışmaları kapsamında deneme sınavını başarıyla tamamladık. Emek veren ve sınavın yapılmasında destek veren bütün öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Ekm

Mesleki Rehberlik kapsamında Müdür yardımcısı Cengiz ERBEN. Psikolojik Danışman Tuğrul ANDAÇ ve matematik öğretmeni Semra AKKAYA 11. Ve 12. Sınıf öğrencileriyle Gazi Üniversitesi Beşevler Yerleşkesine ziyaret gerçekleştirdiler.

Ekm

Rehberlik servisimiz bireysel ya da toplu öğrenci görüşlerine her zaman açık. Psikolojik danışmanımız Tuğrul ANDAÇ' a sınava hazırlık döneminde öğrencilerimize verdiği desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.