T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / ÇANKAYA - Hasan Celal Güzel Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF LGS-YKS 2021-2022

Ekm

Okulumuz 8 ve 12. snıf öğrencilerimizin sınav başarısını artırmak için dikkat ve odaklanmaya yönelik motivasyon çalışmalarımız öğretmenlerimiz  psikolojik danışmanımız Tuğrul ANDAÇ tarafından yapılmıştır.

Ekm

8. Sınıf öğrencilerimizle  Ayhan Sümer AL ve Balgat MTAL mesleki rehberlik kapsamında yapılan gezimizden kareler.

Ekm

Öğretmenlik mesleğinin etik ilkeleri, itibarı ve temel değerleri (sevgi, şefkat, merhamet, saygı, heyecan, azim, kararlılık, sabır, sebat, fedakârlık...) üzerine Psikolojik danışmanımız Tuğrul ANDAÇ tarafından öğretmenlerimizle "İletişim Profili Çalışması" etkinliği yapılmıştır. Sınav döneminde öğrencilerimize daha faydalı olabilmek için yapılan etkinlikdendolayı öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Etkili sınıf yönetimi ve oluşturan süreçler, bu süreci olumlu-olumsuz etkileyen öğretmen davranışlarına yönelik yeni stratejiler nelerdir, bu konular hakkında öğretmenlerimiz  psikolojik danışmanımız Tuğrul ANDAÇ tarafından bilgilendirildiler.

Ekm

Sınav senesinde olan öğrencilerimize daha etkili yardımda bulunabilmek için çocuk ve genç psikolojisi, ergenlik dönemi ve sorunları, ergenlerle etkili iletişim hakkında öğretmenlerimize okulumuz psikolojik danışmanı Tuğrul Andaç tarafından etkinliklerle bilgilendirme çalışmaları yapılmıştır. Katılım için öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Mesleki rehberlik kapsamında ,müdür yardımcımız Cengiz Erben ve Psikolojik Danışmanımız Tuğrul Andaç 8. sınıf öğrencileriyle Ankara Fen Lisesine ziyaret gerçekleştirdi.Ankara Fen Lisesi Kültür Merkezinde rehber öğretmen tarafından yapılan sunumun ardından kampüs gezilerek tanıtım gezisi sona erdi.  

Ekm

Mesleki rehberlik kapsamında  Müdür yardımcımız Cengiz Erben ve Psikolojik Danışmanımız Tuğrul Andaç 11 ve 12. sınıf öğrencileriyle Ankara Üniversitesi Tandoğan Kampüsüne ziyaret gerçekleştirdi. Genel tanıtımın ardından Fen Fakültesi gezilerek bölümler hakkında bilgilendirme yapıldı. Bilgilendirme sonrası kampüs gezilerek tanıtım gezisi sona erdi.

Ekm

Girne Amerikan Üniversitesi halkla ilişkiler görevlileri tarafından okulumuz öğrencilerine yönelik; meslek seçimi, kariyer planlama ve üst öğrenim kurumlarının tanıtımı etkinliği gerçekleştirildi. Lise öğrencilerimize yönelik gerçekleştirilen sunum öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından ilgiyle izlendi.